Post by nbawpactbamjupons on Mar 9, 2022 7:47:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FIA WEC ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FIA WEC IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code απεριόριστους πόντους ▞▞▞
▞▞▞ FIA WEC 2022 version ▞▞▞
Το WEC είναι φοβερό. Αυτή η εφαρμογή είναι τρομερή. Ένας τόσο θλιβερός συνδυασμός.
FIA WEC Olahraga quk
Δεν υπάρχει ζωντανή ροή για το P1 στην εφαρμογή μου - άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Διορθώστε το συντομότερο. Αυτή είναι μια ακριβή εφαρμογή.
Λουίζ Μπέκετ στην τσέπη μου; ναι παρακαλώ.
Μόλις τελείωσα να παρακολουθώ ζωντανά το 24hours of lemans με την πρόσβαση των μελών. Το αγόρασα ειδικά για αυτόν τον αγώνα. Δεν προβαλλόταν στην τηλεόραση στην περιοχή μου φέτος. Λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι χαίρομαι που πλήρωσα για τη συνδρομή. Αυτό συνιστάται ανεπιφύλακτα για κάθε σπασίκλα ή geek του Auto Racing. (Είμαι σπασίκλας)...Κανόνες cross platforming! Αξίζει την τιμή εισόδου. Και απομένουν ακόμη πολλοί αγώνες στη σεζόν!
Η εφαρμογή δεν θα συνδεθεί καν, οπότε δεν μπορώ καν να παρακολουθήσω τον αγώνα που πλήρωσα για να δω. Κολλημένος στο «φόρτωμα» για πάντα. Δεν μπορώ να προτείνω έως ότου λειτουργούν πραγματικά κρίσιμα χαρακτηριστικά.
Πολύ ωραίο και λείο περιβάλλον εργασίας χρήστη, αν και επιμένει να είναι οριζόντιο, κάτι που είναι οδυνηρό. Πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο της F1 (δωρεάν ζωντανός χρονισμός είναι πραγματικά χρήσιμος!) αν και δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τις λειτουργίες επί πληρωμή. Κάποια πολύ κακή μεταφραστική εργασία απογοητεύει την εφαρμογή.
FIA WEC Olahraga fpn
Μετά τη διόρθωση της έναρξης του ζητήματος ροής, η εφαρμογή λειτούργησε τέλεια. Ας ελπίσουμε ότι για τον επόμενο αγώνα θα διορθωθούν τα προβλήματα του Chrome cast
FIA WEC খেলাধূলা hswa
Υπέροχη εφαρμογή
Χωρίς ήχο!!
Απαρχαιωμένος
Τα σφάλματα σύνδεσης και ο ζωντανός χρονισμός μερικές φορές δεν ενημερώνεται. Άχρηστη εφαρμογή εάν δεν λειτουργεί σωστά κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Υπέροχη εφαρμογή. Εύκολο να βρείτε δεδομένα χρονισμού αγώνα και να δείτε τις καλύτερες στιγμές. Μπορεί να αγοράσει σεζόν
Η κύρια ροή καταρρέει. Πρέπει πραγματικά να το διορθώσετε το συντομότερο δυνατό
πολύ απογοητευμένος που θέλει να με χρεώσει για περιεχόμενο ζωντανής ροής...ΠΡΙΝ μου πείτε ότι δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μου...σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει ένας απλός κώδικας σε αυτήν την εφαρμογή που να αναφέρει εκτός εάν ο χρήστης είναι από τις ΗΠΑ/Καναδά τότε δεν έχουν καν την επιλογή να αγοράσουν σε ζωντανή ροή; Σοβαρά, έχω χάσει 8,99 £ για ΕΝΑΝ αγώνα και δεν μπόρεσα να τον απολαύσω. αυτό είναι απολύτως φρικτό. Να ξεκαθαρίσουμε το θέμα
Το ζωντανό βίντεο δεν λειτουργεί πάντα για μένα με την αγορά εφαρμογής
Εντάξει, αν έχετε τέλεια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν η σύνδεσή σας έχει τον παραμικρό λόξυγγα, απλώς εγκαταλείπει και λέει ότι δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή βίντεο. Στη συνέχεια, πρέπει να επανεκκινήσετε την εφαρμογή και τα πράγματα αρχίζουν να λειτουργούν. Το κάνει άχρηστο όταν κυκλοφορεί.
4* μόνο επειδή, όπως ειπώθηκε προηγουμένως, δεν λειτουργεί πλήρης οθόνη για περιεχόμενο βίντεο (Galaxy S6 Edge τρέχει Marshmallow). Δεν βρήκα κανένα άλλο πρόβλημα μετά τη χρήση του όλη την ημέρα στις 6 ώρες του Silverstone.
Δεν υπάρχουν αγώνες του 2014 στο πρόγραμμα
FIA WEC Spor gakv
τέλειος
Προβλήματα σταθερότητας στην αρχή του αγώνα, αλλά το βίντεο σταθεροποιήθηκε μετά από 30 λεπτά.
Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική, η καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης αθλημάτων που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Απλώς λειτουργεί. Άλλοι θα πρέπει να το προσέξουν. Ούτε και τόσο ακριβό. Κάτι που θα μπορούσε να το κάνει καλύτερο όμως. Το να μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξάσκηση θα ήταν υπέροχο, επειδή τα κυριότερα σημεία της εξάσκησης είναι 1 ή 2 λεπτά καλλιτεχνικών πλάνας αργής κίνησης αυτοκινήτου και δεν σας δίνουν καμία ένδειξη για το ποιος βρίσκεται πού. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν κανέναν να τα σχολιάσει, αλλά οτιδήποτε θα ήταν καλύτερο. Αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή λειτουργεί πολύ καλά την ώρα του αγώνα, ακόμη και να τρέχει συνεχώς για το 24ωρο Le Mans και αυτό είναι το πιο σημαντικό. 5 αστέρια.
Αυτή είναι μια φοβερή εφαρμογή, ειδικά τώρα που έχουν προσθέσει ένα catch up (ακόμα και αν διαρκεί μόνο μια εβδομάδα), η κάλυψη, οι πληροφορίες και τα νέα είναι πραγματικά χρήσιμα............. Ωστόσο, πρόσφατα δεν μπόρεσα να συνδεθώ. Συνεχίζει να λέει ένα "Παρουσιάστηκε σφάλμα" Προσπάθησα να απεγκαταστήσω ξανά την εγκατάσταση αλλάζοντας τον κωδικό πρόσβασής μου, αλλά και πάλι χωρίς τύχη. Παρακαλώ μπορεί κάποιος να λύσει αυτό το ζήτημα και είναι εύκολο 5 αστέρων
Λοιπόν το ψωμί βρωμάει.
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή και την αξιοπιστία της. Ευχαρίστως θα το βαθμολογούσα με 5 αστέρια αν είχε τη δυνατότητα να μεταδώσει στην τηλεόρασή μου. Ελπίζω πραγματικά να κάνετε αυτή τη λειτουργία διαθέσιμη για μια πλήρη εμπειρία θαυμαστών.
Καλός
Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για τη σειρά. Θα πληρώσω ευχαρίστως τη σεζόν για να έχω την ευκαιρία να τη δω όπου κι αν βρίσκομαι. Επίσης, οι επιλογές διαφορετικών γωνιών κάμερας είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
English Club TV Istruzione jbd
Έμεινε κενό.
σφάλματα
Πολλά δωρεάν χαρακτηριστικά. Μεγάλη κάλυψη!
Συμφωνώ με τους άλλους. Πλήρωσα για το LeMans στο iPhone μου και περίμενα να μπορώ να το προβάλλω μέσω υπολογιστή, όπως αναφέρεται στη διαφήμιση. Όταν ανοίγω τον λογαριασμό μου στον υπολογιστή μου ζητείται να πληρώσω ξανά. Έστειλε πολλά email αλλά καμία απάντηση.
Μέχρι στιγμής, μόνο τα μισά από αυτά που εμφανίζονται στην εφαρμογή λειτουργούν. Προσπάθησα να απεγκαταστήσω και να φορτώσω ξανά, όχι καλύτερα. Τουλάχιστον πρόλαβα να δω τα αποτελέσματα της προπόνησης και των προκριματικών ταχυτήτων.
δεν είναι δυνατό να ελαχιστοποιήσετε την εφαρμογή και να κάνετε άλλα πράγματα στο τηλέφωνό σας κατά τη μετάδοση της κούρσας μέσω chromecast, τις στάσεις μετάδοσης, ουσιαστικά κάνει τη συσκευή σας άχρηστη για όσο διάστημα συμμετέχετε στον αγώνα.
Μόνο το εισιτήριο, όταν δεν μπορείς να είσαι εκεί.
Υπέροχες πληροφορίες
ΑΠΟΒΛΗΤΑ 9 £, χωρίς κανέναν ήχο. Η ροή YT είναι καλύτερη
Πολύ καλά, μόνο λίγα σημεία για να το κάνουμε καλύτερο. 1. Στη ζωντανή χρονομέτρηση, βελτιώστε τις πληροφορίες για το κενό μεταξύ των αυτοκινήτων. 2. Θα ήταν υπέροχο να έχετε μια έκδοση Android TV της εφαρμογής. 3. Βελτιώστε την ενότητα ειδήσεων (που υπάρχει γενικά και στον ιστότοπο, για να διατηρείτε τους θαυμαστές πιο ενημερωμένους)
Δεν υπάρχει ήχος στη ζωντανή εκδήλωση. Επιστροφή χρημάτων παρακαλώ. Συγκλονιστικός.
Αγόρασα ένα season pass για τη σεζόν 19/20 των 8 ιπποδρομιών, η πληρωμή ήταν επιτυχής, αλλά δεν μπορώ ακόμα να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή με τον τρόπο που πλήρωσα; Κάποια βοήθεια εδώ; Τώρα η εφαρμογή δεν φορτώνει καν πλήρως.....
Άλλαξε βαθμολογία: Η σεζόν 2016 έχει ενοποιημένη σύνδεση. Κάποια σφάλματα εδώ κι εκεί, αλλά δίνει πρόσβαση σε εξαιρετική κάλυψη του καλύτερου πρωταθλήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού, imho, 4wheels. Ετυμηγορία για το τέλος της σεζόν: η τάση είναι καλή, βελτιώθηκε με την πάροδο του χρόνου, ανυπομονούμε για το 2017! Αναβαθμίστηκε σε 4 αστέρια.
πολύ καλή κάλυψη.
Μπορούμε να λάβουμε μια δεύτερη ροή με τη διεθνή ροή βίντεο και ραδιοφωνικές συνομιλίες lemans; Τουλάχιστον, χρειαζόμαστε μια επιλογή εντός εφαρμογής για τη σίγαση της ροής ή τουλάχιστον τον έλεγχο της έντασης του ήχου, ώστε να μπορώ να παρακολουθώ τον συντονισμό ροής ώστε το RLM να παρέχει κατάλληλο σχολιασμό.
Αγαπήστε το wec
Αναγκαστικό κλείσιμο στο Android 5.1'1, αν δεν το διορθώσετε; Πόσο καιρό μέχρι αυτό;
Αν μπορούσα να δώσω σε αυτήν την ανεπιθύμητη ευρωπαϊκή εφαρμογή μηδέν αστέρια, θα ήταν πάρα πολλά. πλήρης εφαρμογή σκουπιδιών. πλήρωσα για αυτό που νόμιζα ότι ήταν ένα πάσο lemans του 2019 μόνο για να δω ότι πλήρωσα για ένα πάσο του 2018 με ένα χρόνο καθυστέρηση και δεν μπορώ να το παρακολουθήσω ούτως ή άλλως στη χώρα μου. τώρα δεν θα μου επιστρέψουν τα χρήματα γιατί τα email μου διαγράφονται μετά από μια εβδομάδα και χρειάζονται ένα αντίγραφο. Προσοχή, η FIA είναι τόσο σκληρή για τα χρήματα που θα τα κλέψουν όπως μπορούν.
ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Πλήρωσα τη συνδρομή για να παρακολουθήσω τον αγώνα και το stream δεν λειτουργεί καν. Έχω δοκιμάσει σε όλες τις συσκευές μου. Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας σε αυτά τα σκουπίδια.
Μεγάλος!
Μέχρι εδώ καλά!
Ακόμα δεν εμφανίζεται η σεζόν 2021.